Hírek
BOMBAÜZLET - Tűzijátékbolt a Facebookon
2014. december 25.

fb icon 325x325 Like-olj minket a Facebook-on!

 
Pirotechnikai termékek – tájékoztató, videóval
2013. december 26.
Pirotechnikai termékek – tájékoztató, videóval
ORFK Kommunikációs Szolgálat
 
Tájékoztató a tűzijáték termékek év végi vásárlásáról és felhasználásáról.
 

Az Országos Rendőr-főkapitányság 2013. december 19-én 11 órakor a Készenléti Rendőrség objektumában a pirotechnikai termékek hatósági szabályai, alkalmazásuk veszélyei tárgyában, pirotechnikai bemutatóval egybekötött sajtótájékoztatót tartott.

Bővebben...
 
Pirózással feszül a szilveszterre a rendőrség
2013. december 19.

police tuzijatek kepPirózással és tűzijátékkal tette szórakoztatóvá legutóbbi sajtótájékoztatóját a rendőrség. Ez már a szokásos szilveszteri figyelmeztetésük része, abból is a próbababákat veszélyeztető verzió.

A police.hu videóján a vegyvédelmi ruhába öltöztetett, valakivel folyton kezet fogni akaró bábu hosszú másodpercekig csak élvezi a nappali tűzijátékot, aztán az látszik, hogy maga az operatőr is nagyon megijed egy robbanástól. 25 másodpercnél egy lényegesen jobban öltözött úriembert robbantanak telibe, 0.33-nál pedig egy fintorgó rendőr robbantja le a kikötözött karateruhás kezét. Ha ön próbababa, mindenképpen kerülje a rendőrségi sajtótájékoztatókat!

Bővebben...
 
Nem mindegy, mit gyújt meg!
2013. január 01.

NAV lefoglalt pirotechnikai termékek

A pirotechnikai szabályok betartását kéri a katasztrófavédelem, hogy elkerülhetőek legyenek a balesetek. Petárdázni nem szabad.

Petróczi Tímea, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője elmondta: aki megszegi az előírásokat, szabálysértést követ el. Tavaly szeptemberben újult meg a polgári célú pirotechnikai tevékenységről szóló jogszabály, ami az eszközök biztonságos felhasználását szolgálja.

Bővebben...
 
Sok tüzet okoztak a tűzijátékok
2013. január 01.

Országszerte okoztak tüzeket pirotechnikai eszközök szilveszter éjjelén - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője.

Petróczi Tímea elmondta: hat, vélhetően pirotechnikai eszközök által okozott tűzhöz riasztották a tűzoltókat. A Baranya megyei Komlón egy szelektív hulladékgyűjtő kapott lángra, Fejér megyében, Székesfehérváron egy személygépkocsi motortere gyulladt ki. Győr-Moson-Sopron megyében Mosonmagyaróváron egy faszerkezetű ház előtetőjén a zsindely kapott lángra, amelyet a tulajdonosok a tűzoltók kiérkezése előtt eloltották.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Oldal 2 / 10