SZILVESZTERI TŰZIJÁTÉK - MIT, HOL, MENNYIÉRT?
2009 december 27

KIÁRUSÍTÁS!A BOMBAÜZLET Tűzijátékbolt országos felmérést szervez a 2009.12.28. és 2009.12.31. között zajló Szilveszteri Tűzijáték árusítás támakörében. A felmérés célja, hogy kiderítsük hol érdemes tűzijátékot vásárolni szilveszterre,
hogy pénzünkért a legjobb minőséget és legtöbb pirót begyűjthessük.

Vásárlás előtt a legtöbben elmennek 1-2-3 helyre a környékükön ahol tűzijátékot lehet vásárolni az év végi időszakban, hogy felmérjék a kínálatot és az árakat. Ha te is így szoktál vásárolni, nincs más tennivalód, mint az értékesítő helyeken fellelhető kifüggesztett árlistákat, katalógusokat, prospektusokat, szórólapokat lefotózni és elküldeni emailen. FONTOS, hogy a kép mellett az email tartalmazza a helyszant és napot, illetve azt, hogy akció volt-e valamilyen termékre.

A beérkezett eredményeket folyamatosan dolgozzuk fel az árusítás időtartama alatt, és értékeljük. Az így összeállt információkat minden nap végén összesítve megküldjük azoknak akik vették a fáradságot és küldtek be információt arról, hogy mit, hol és mennyiért lehet vásárolni. Mindenki nyomás fotózni!

Segítsétek egymást, osszátok meg a legjobb helyeket! A BOMBAÜZLET Tűzijátékbolt ezzel kíván segíteni, hogy a legjobb mnőség mellett a legtöbb terméket tudd megvásárolni a manapság anyagiakban elég szűkös időkben.

Az emaileket a mellékletekkel a következő címre várjuk: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Jó fotózást és vásárlást kívánunk mindenkinek!