Hírek
Petárdázás miatt halt meg két olasz férfi
2013. január 01.

tűzijáték baleset Olaszországban két férfi meghalt, százhuszan pedig megsebesültek a szilveszter éjszakai petárdáktól. A Nápoly közeli Casertában egy 52 éves étteremtulajdonost az általa meggyújtott petárda ölte meg. Beneventóban egy férfit az arcán találta el a kertjéből elindított szilveszteri rakéta. Az év utolsó éjszakáján felrobbantott petárdák Campania tartományban okozták a legtöbb balesetet. Csak Nápoly városában 82 személy sebesült meg, közöttük 12 gyerek, akinek a kezében robbant fel az esetek többségében a feketepiacon beszerzett petárda.

Bővebben...
 
Illegális pirotechnikai eszközök robbantak egy ukrán házban
2013. január 01.

illegális pirotechnika robbanás UkrajnábanFelrobbant az illegális pirotechnikai eszközökből szilveszterre felhalmozott készlet a kelet-ukrajnai Mariupol városának egyik lakóházában vasárnap. A szerencsétlenségben meghalt a lakás tulajdonosának 32 éves unokafivére. A házban két héliummal töltött palack is volt, amelyeket a tűzoltóknak sikerült lehűteniük, megakadályozva, hogy azok is felrobbanjanak.

Bővebben...
 
Pyrobusiness 2013 :o)
2012. december 31.
pyrobusiness - tűzijáték biznisz - bombauzlet.com
 
Játszottunk a tűzzel 2011 - BOMBAÜZLET Tűzijátékbolt az INDEX.HU-n
2012. január 01.

Megkértük a Bombaüzlet vezetőjét, hogy mutassa meg nekünk, milyenek a menő tűzijátékok manapság. Néhányat egymás fején robbantottunk fel, és megidéztük Edét, a csótányt is.

Játszottunk a tűzzel 2011 - VIDEO - BOMBAÜZLET Tűzijátékbolt az INDEX.HU-n

Forrás: Játszottunk a tűzzel - Index.hu

 

 
A petárdázás idén is tilos
2011. december 28.

A petárdázás idén is tilos

50.000 forintos pénzbírsággal számolhat az, aki tárolja és duplájára, aki használja is a petárdát.

Számos pirotechnikai eszköz kapható a különböző árusítóhelyeken, melyek adás-vételét törvény szabályozza, a petárdák tartása és használata azonban tiltott Magyarországon. Nem úgy a szomszédos országokban, ahol gond nélkül juthat hozzá az ember. Ezen termékek határon történő áthozatala jogsértő, melyért súlyos pénzbüntetés szabható ki.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Oldal 3 / 10