Hírek
A petárdázás idén is tilos- KOMMUNIKÁCIÓS HIBA A RENDŐRSÉGI TÁJÉKOZTATÁSBAN!
2011. december 28.

A petárdázás idén is tilos - KOMMUNIKÁCIÓS HIBA A RENDŐRSÉGI TÁJÉKOZTATÁSBAN!

50.000 forintos pénzbírsággal számolhat az, aki tárolja és duplájára, aki használja is a petárdát.

Számos pirotechnikai eszköz kapható a különböző árusítóhelyeken, melyek adás-vételét törvény szabályozza, a petárdák tartása és használata azonban tiltott Magyarországon. Nem úgy a szomszédos országokban, ahol gond nélkül juthat hozzá az ember. Ezen termékek határon történő áthozatala jogsértő, melyért súlyos pénzbüntetés szabható ki.

match-cracker-fireworks

Bővebben...
 
Új szabály vonatkozik idén a petárdákra és tűzijátékokra
2011. december 04.

 

Megváltoztak a pirotechnikai eszközök árusítására és felhasználására vonatkozó szabályok. Ez azt jelenti, hogy csekély veszélyességű tűzijátékokat már az év bármelyik napján lehet használni, de a harmadik kategóriába tartozó tűzijátékokat csak szilveszterkor lőhetik fel - közölte az InfoRádióval Cselényi József, az Országos Rendőr-főkapitányság igazgatásrendészeti főosztályának munkatársa.

Bővebben...
 
Szerdáig kell visszavinni a tűzijátékokat
2011. január 05.

A fel nem használt szilveszteri tűzijátékokat szerdáig lehet visszavinni az árusokhoz, a forgalmazóknak pedig térítésmentesen vissza is kell venniük azokat. Aki engedély nélkül pirotechnikai eszközt tárol, az ötvezer forintig terjedő pénzbírságot kaphat.

Bővebben...
 
Ma még vissza lehet vinni a fel nem használt tűzijátékokat
2011. január 05.

Ma jár le a határidő, máig kell visszavinni az árusokhoz a fel nem használt szilveszterről maradt kis és közepes tűzijátékokat. A forgalmazónak kötelessége ezeket térítés nélkül visszavenni.

Bővebben...
 
Ma jár le a határidő!
2011. január 05.

Szerdán jár le a határidő, addig kell visszavinni az árusokhoz a fel nem használt szilveszterről maradt kis és közepes tűzijátékokat. A forgalmazónak kötelessége ezeket térítés nélkül visszavenni.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Oldal 4 / 10