Hírek
10 jó tanács a szilveszteri tűzijátékhoz
2009. december 29.

RakétákAz év vége közeledtével összegyűjtöttük nektek az alábbi hasznos tippeket, szabályokat, amelyek segíthetnek a baleset-, és problémamentes tűzijáték lebonyolításához.

1., Csak és kizárólag legális elárusítóhelyről vásárolj terméket. Szabályosan csak december 28-tól nyitnak ki azok az ideiglenes elárusító helyek, ahol az év utolsó napján vásárolhatsz komolyabb eszközöket. Ennek megvan az az előnye, hogy nem drágább a kínaipiacos, pultalóli vagy egyéb ellenőrizhetetlen feketepiacról beszerzett termékektől, és még az alábbi dolgok is előnynek számítanak:

Bővebben...
 
Biztonságos tűzijátékozás
2009. december 29.
  • Megbízható helyen vásárolj.
  • Ne fogyassz alkoholt ha tűzijátékokat akarsz használni.
  • Egy zárt dobozban vagy csomagolásban tartsd a termékeket.
Bővebben...
 
10 jó tanács a szilveszteri tűzijáték vásárláshoz
2009. december 29.
  • Csak engedéllyel rendelkező helyeken vásároljon! (Piacokon az árusítás tilos!)
  • Csak a magyar használati utasítással ellátott terméket vegye meg! Tartsa be a használati utasításokat!
  • Csak kültéren használja a terméket!
Bővebben...
 
SZILVESZTERI TŰZIJÁTÉK - MIT, HOL, MENNYIÉRT?
2009. december 27.

KIÁRUSÍTÁS!A BOMBAÜZLET Tűzijátékbolt országos felmérést szervez a 2009.12.28. és 2009.12.31. között zajló Szilveszteri Tűzijáték árusítás támakörében. A felmérés célja, hogy kiderítsük hol érdemes tűzijátékot vásárolni szilveszterre,
hogy pénzünkért a legjobb minőséget és legtöbb pirót begyűjthessük.

Bővebben...
 
A visszaszámlálás megkezdődött...
2009. december 27.

Szokás szerint december 28.-tól lehet vásárolni a II. és III. kategóriába sorolt pirotechnikai termékeket szilveszterre, melyeket szilveszter estéjén 18:00-tól január elsején 6:00-ig lehet eldurrogtatni. Volt jogszabályváltozás is december elején, de inkább szigorította helyzeten mint engedményeket tett volna. Természetesen a megjelentetett jogszabály teljes mértékben ellentétes volt a szakmai- és érdek képviseleti szervezetek által jóváhagyott verziótól. Segítségképpen egy cikksorozatban közzétesszük, hogy mit lehet és mit nem, illetve mire érdemes figyelni a vásárlás és felhasználás során. 

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Oldal 7 / 10