Tűzijáték szolgáltatás
BOMBAÜZLET Tűzijáték SHOW

RENDELJ TŰZIJÁTÉK SHOWT A BOMBAÜZLETTŐL!

Itt a nyár, a kertipartik, zsúrok, hétvégi bulik ideje. Dobd föl az estét egy SAJÁT TŰZIJÁTÉKKAL! Vállaljuk kis-, közepes- és monstre tűzijátékok, illetve színpadi PYRO-SHOW, SZÍNPADI TŰZIJÁTÉKOK és egyéb Speciális Effektek - SFX, HADITECHNIKAI BEMUTATÓK és HADIJÁTÉKok teljeskörű kivitelezését engedélyeztetéssel.
 
2001 óta foglalkozunk hivatásszerűen a pirotechnikával, azóta szervezzük zenére koreografált tűzijátékok és különböző pirotechnikával kapcsolatos látványelemek és effektek tervezését, kivitelezését. Szakmailag kiválóan felkészült stábunkkal eddig több száz eseményen vettünk részt, fő- vagy alvállalkozóként, ez idáig baleset- és káresemény mentesen. Pirotechnikai látvány elemeink szerepeltek honi és külföldi filmekben, fotózásokon, rendezvényeken,különböző bemutatókon.

Saját magunk által egyedileg tervezett tűzijátékainkban mindig egyediségre és különlegességre törekszünk, tűzijátékainkhoz csak kiváló minőségű a TÜV Rheinland Intercert Minőség Tanúsító Vállalatcsoport által minőségileg bevizsgált és tanúsított termékeket használunk fel, melyet közvetlenül az importőröktől szerzünk be. Ez jelent garanciát arra vonatkozóan, hogy a pirotechnikai termékek igen kedvező minőségben és áron kerülnek beépítésre a kivitelezendő tűzijátékba, a lehető legnagyobb látványtartalommal.

2002-től kezdődően minden évben látogatást tettem Kínában, hogy első kézből ismerhessem meg a legújabb fejlesztéseket és technikákat, stílusokat.

Lehetőség van pirográf, tűzfeliratok kivitelezésére is, tetszőleges méretben, színben és betűtípussal bármilyen szöveg és ábra kiírható, megjeleníthető.

Az okok amiért érdemes minket választani:
- professzionális technikai háttér
- számítógéppel vezérelt rendszer
- kiváló minőségű anyagok
- elhivatottság
- lelkiismeretes csapat
- több tucat elégedett Ügyfél
- több mint száz esemény káreset nélkül

Köszönjük megtisztelő figyelmüket, bízunk benne, hogy az elmondottak felkeltik érdeklődésüket. Természetesen, egy majdani sikeres együttműködés reményében a jövőben is szívesen állunk rendelkezésükre bármilyen kérdésben.

ELÉRHETŐSÉG